zondag 1 maart 2009

Het is alweer MaartHet is alweer eind februari en op het werk was er vrijdag een feest ter ere van 500.000 uur zonder letsel met verzuim op de SBL lokatie, dit is een goede prestatie van de aannemers die hier werken sinds de start begin vorig jaar, 65 van hen krijgen de mogelijkheid om op kosten van de Shell te leren schrijven en lezen als beloning.

Als extra kreeg iedereen, die wilde, de film Slumdog millionaire te zien, deze film heeft kort geleden 8 oscars in de wacht gesleept hier zie je ons, Rene en Frits, bij de vertoning van de film we hebben ongeveer 10 minuten gekeken en toen besloten om deze week naar de bioscoop te gaan, dit korte stukje film was voor ons al indrukwekkend genoeg.

En werk moet natuurlijk ook nog doorgaan!!


Vrijdag avond ook weer weg een biertje gehaald en bij een traditioneel Indiaas Restaurant, in het centum van Bangalore, gegeten was erg speciaal en lekker............. maar helaas geen foto's
Zaterdag ook maar weer op stap want voorlopig is dit weer mijn laatste weekend hier, volgende week vrijdag op zaterdag nacht 01:40 vlieg ik weer naar Nederland zal wat zijn van 34 graden naar ....?
Dus zaterdag, met een amerikaan met eigen auto en driver die hier voor de Shell werkt, een city tour gemaakt eerst naar de Botanische tuin "LALBAGH" een rustpunt midden in een krioelende stad waar het nooit stil wordt, deze tuin is ooit door de Engelsen aangelegd en het is heerlijk om er een paar uurtjes te vertoeven de foto's zeggen genoeg.

Deze tempel, op de rots met de naam Kempegowda tower is er neergezet in e13e eeuw.
Ja, je ziet het ik was er echt wel.
Daarna langs de parlementsgebouwen en naar het commercial centrum een van de winkelgebieden van de stad, allemaal erg nauwe straatjes en heel veel te koop, en behoorlijk warm
Deze leuke auto's, de "Ambassador" zie hier regelmatig rondrijden ze zijn oorspronkelijk van engelse makelij maar worden nu door de indiers gebouwd, nog steeds het zelfde model.
Zondag een rustige dag, laat ontbijtje, bij het zwembad, s,middags gebrunched in de stad en nu nog mijn Blog op het web zetten, en.............. je houd het niet voor mogelijk ik ben Verkouden dus ga nu snel onder de wol.
Groeten en tot blogs
Rene

5 opmerkingen:

 1. Hallo broertje,
  Ik hoop dat het ietsje beter gaat met je verkoudheid en het hierbij blijft!
  Vast wel je bent een taaie!
  Prachtige foto's en fijn dat je van dit vrije weekend hebt genoten.
  Nog een klein weekje en dan weer terug naar het(op dit moment)druilerige Nederland.
  groetjes Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,leuk om de foto's te zien.Elke dag zeker een nieuwe ervaring,of vind je veel dingen al normaal? Wel aantrekkelijk die 30 graden.
  Hier wordt het lente,ook lekker.
  Geniet er nog van en tot zaterdag!!
  Hopende is de verkoudheid dan over.
  Doei.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Rene,
  Zo kom je je vrije tijd wel door.
  Wat een inmens grote bomen zeg in dat park!
  Als je hier bent en je bent nog verkouden dan valt dat niet op het weer werkt er hier niet aan mee.
  Zo grijs, ik ben jaloers op die 30 graden!
  Tot gauw, Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi HETTY en Rene,
  heo bevalt het je daar (buiten het weer),
  Je smste al dat het er druk was en veel rotzooi, maar verder is het wat je verwachte of....heel iets anders?
  Gelukkig heb je alles gehaald in Parijs!
  Nou veel plezier en we horen en zien het wel.
  Ik ben benieuwd naar jou foto op de blog!
  Groet Femke
  PS Ineke heeft me nog gemaild om te zeggen dat je goed aan gekomen was!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I really enjoyed this post. You write about this topic very well. There are many cherished moments in life, why not wear a beautiful dress! When looking back on special memories of your child wearing a gorgeous dress, it will make a fond memory.

  cheap cialis

  BeantwoordenVerwijderen