dinsdag 17 maart 2009

16 Maart het begin van de laatste 3 weken

Hallo allemaal,

Hier zijn we dan weer met een teken van leven uit India, na een druk en snel weekje in Nederland, 2 dagen naar Arnhem een paar keer tennissen en een introduktie ivm de verhuizing naar het nieuwe laboratorium ben ik zondag 15 Maart om 05:45 vertrokken uit Ilpendam om de vlucht van 08:00 te halen, het was een rustige vlucht om 00:35 geland en om 02:00 naar bed.
Maar weer snel de draad opgepakt om deze laatste periode toch nog een aantal zaken proberen af te ronden?

Hier nog weer een paar foto's van de drukte op straat :


En natuurlijk voor het "vakantie idee" een plaatje van de vier musketiers uit Amsterdam, we waren ongeveer 2 weken met Richard, Henk, Frits en mijn persoontje met elkaar aan het werk en daarna gezellig eten .......... de tijd gaat dan wel heel erg snel, een avondje is niets dus geen tijd voor de blog, nu maar even goedmaken dan.Toch ook maar een paar plaatjes van de lokale energie voorzieningen, alles staat open en bloot buiten en binnen handbereik, ik heb het niet geprobeerd maar alles zal onder spanning staan dus je moet goed kijken waar je loopt zowel op de grond maar maar ook op hoofd hoogte.

Ik heb niet iedereen gewaarschuwt op straat dat het gevaarlijk is, kom ik nooit meer thuis, Frits heb ik hierover een heleboel kunnen uitleggen?
Nu een kamer op de derde verdieping met gelijk een heel ander uitzicht vanaf het balkon.Toch ook nog maar even een kort filmpje over een stier in het verkeer, het is grappig om te zien terwijl alles eromheen gewoon doorraast.
Nog een paar dagen dan komt Hetty op visite, voor 2 weken, gaan we samen nog wat van India bekijken. We zullen proberen jullie op de hoogte te houden dus blijf deze blog volgen
Groeten,
Rene

2 opmerkingen:

 1. Hoi,leuke foto's.ik blijf je volgen.
  Binnenkort ga ik het ook live meemaken.
  Spannend!Zondag al een lunch gepland hoorde ik? Best leuk.
  See you
  xxx Hetty en de boys

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo broertje,
  OOk ik vind het erg leuk je te volgen.
  De laatste loodjes, ik hoop dat je toch met een voldaan gevoel aan de vakantie kunt beginnen. Werk ze nog en tot snel.
  groetjes Ineke

  BeantwoordenVerwijderen