woensdag 18 februari 2009

Weer terug in Bangalore

Na een weekje werken in Amsterdam weer terug in Bangalore, zondagmorgen 8:00 vertrokken van Schiphol naar Parijs bijna de aansluiting gemist, CDG airport blijft wat mij betreft een zooitje eerst met de bus daarna een enorme rij voor de paspoort controle met een oproep voor vlucht AF192 deze moet ik dus hebben, het blijft spannend tot je in het toestel zit en je spullen (riem, horloge, telefoon en papieren weer op ze'n plaats hebt. Toch nog een leuke foto boven Parijs,

S'nachts om 0:45 geland taxi stond gelukkig klaar om 02:30 naar bed en s'morgens leuk weer naar het werk, praten over het weer ze willen toch weten hoe koud het is in Holland en deze avond heerlijk op tijd naar bed.


Woensdag we kunnen een auto eerder weg van de zaak en ben om 17:00 op mijn kamer, omkleden en een lekker loopje door de wijk Kormangala voel me toch al aardig thuis hier beetje zweten en genieten van de geuren, kleuren en al de mensen op straat, er zijn hier altijd aktiviteiten weer een paar foto's geschoten hier om de hoek.

Een lokale eettent, een bouwlokatie waar ze met de hand gaten voor de heipalen boren een heidens karwei zonder schoenen en andere veiligheidsmiddelen, achteraan in de tenten slapen de bouvakkers.

En weer een veld met afval waar de koeien schijnbaar toch iets te eten vinden

Hier nog een vrachtwagen met zand deze worden met de hand vol en ook weer leeg geschept de trap waarmee ze dat doen zie achterop hangen.
Allemaal weer een beetje op de hoogte van mijn bezigheden (buiten het werk)

3 opmerkingen:

 1. Hoi,wat een bende daar op straat,toch niet op je werkplek zo,n zooitje?
  Dus in Parijs net je vlucht gehaald,wat spannend,(nu moet ik dit nog meemaken),ook heel spannend!
  Doei de groeten uut Ilpendam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo broertje,
  Fijn je ff gesproken te hebben, fijne zaterdag en werk ze verder 't weekend!!!!!
  Wij vieren wel carnaval!
  liefs je zusje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hé, hé dit is alvast gelukt!!!
  Nu nog volger worden!
  groetjes Ineke

  BeantwoordenVerwijderen